Program


Varázshang Simon Izabella gyerekműsora 6–11 éveseknek - kamara.hu - Saját szoba

Varázshang Simon Izabella gyerekműsora 6–11 éveseknek - kamara.hu - Saját szoba

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 19. szombat, 11:00

Haydn, Mozart, Clara Schumann, Fanny Mendelssohn, Anne Dudley–Steven Isserlis művei

Szerkesztő-műsorvezető, zongora: Simon Izabella
Csővári Csilla (ének), Várjon Dénes (zongora), Osztrosits Éva, Satoko Kakutani (hegedű), Koppán Kata (brácsa), Karasszon Eszter (cselló)
Meseillusztáció: Várjon Liána

A Zeneakadémia kamarazenei fesztiválja – melynek művészeti vezetői Simon Izabella és Várjon Dénes, fellépői pedig a nemzetközi és a hazai zenei élet legjobbjai – minden alkalommal tart zenés foglalkozást a legfiatalabb látogatók számára. Az esti koncerteken a női alkotók és előadók kerülnek középpontba, így nem véletlen, hogy az idei gyerekprogramon Hamupipőke alakjára esett a választás, akit a cselló személyesít meg. A mese több más nőalakja is megelevenedik: a két civakodó mostohanővér a hegedűk, valamint a jóságos keresztanya a brácsa szólamában. A zenét az Oscar-díjas Anne Dudley jegyzi, míg szövege a kamara.hu közönsége által is jól ismert, rendkívül sokoldalú csellista, Steven Isserlis szerzeménye. A történetet további zeneszerzők muzsikája egészíti ki, többek közt a fesztivál Levélbeszélgetések című koncertjén már megidézett Clara Schumann és Fanny Mendelssohn. A kicsiket és nagyokat egyaránt a mese és a zene csodálatos birodalmába elkalauzoló utazás megálmodója, a program szerkesztője és műsorvezetője ezúttal is Simon Izabella lesz, aki a gyerekek nyelvén tökéletesen értő művészként irányítja majd az eseményeket. A zene és a társművészetek varázsvilágát feltáró műsornak a gyerekek nemcsak hallgatói, de aktív részesei is lehetnek.

RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánlatunk


Georg Friedrich Händel – Wolfgang Amadeus Mozart MESSIÁS – koncertszerű előadás Oratórium három részben, szünet nélkül, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Kockázat nélkül kijelenthető, hogy különleges élménynek, kivételes művészeti eseménynek lehet részese a nyolcvanas évek elején alakult, mára már kultikus underground zenekar nagyszabású Ady-műsorának közönsége.

Ajánló


Georges Bizet CARMEN Opera két részben, négy felvonásban, francia nyelven, magyar és angol felirattal

Rudi van Dantzig / Toer van Schayk / Pjotr Iljics Csajkovszkij A HATTYÚK TAVA Klasszikus balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!