Program


Snétberger Ferenc, Jesper Bodilsen és Morten Lund - Jazz itt! 2022 tavasz

Snétberger Ferenc, Jesper Bodilsen és Morten Lund - Jazz itt! 2022 tavasz

Snétberger Ferencet nem kell bemutatni a magyar közönségnek. Azt érdemes viszont megemlíteni, hogy szólópályája éppen egy zeneakadémiai koncertlemezzel kezdett szárnyalni. Azóta váltogatja szóló- és kisegyüttes-produkcióit, 2021 szeptemberében pedig új zenekart alapított lemezkiadója, a müncheni ECM bátorítására.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 19. csütörtök, 19:30

Snétberger Ferencet nem kell bemutatni a magyar közönségnek. Azt érdemes viszont megemlíteni, hogy szólópályája éppen egy zeneakadémiai koncertlemezzel kezdett szárnyalni. Azóta váltogatja szóló- és kisegyüttes-produkcióit, 2021 szeptemberében pedig új zenekart alapított lemezkiadója, a müncheni ECM bátorítására. Koppenhágában ismerkedett meg a sokat szereplő Morten Lund–Jesper Bodilsen ritmusszekcióval, és rögtön nagy terveket kezdtek szőni. A dán muzsikusok tapasztalata és sokoldalúsága egy apró részletekig kimunkált, nagy empátiával megvalósuló együttműködést tesz lehetővé. A Ben Webster-díjas Lund dobolása vagy 250 lemezen hallható, minden stílusban járatos. Bodilsennel együtt régóta tagja az olasz zongorista, Stefano Bollani úgynevezett dán triójának. A Django d’Or-díjat elnyert Bodilsen bőgőzését a legendás Ed Thigpen dobos mellett ismerhette meg a világ.

RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Giuseppe Verdi RIGOLETTO Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A zenés bábjáték egy verseny köré szerveződik, de hogy a trófea megszerzése, vagy egymás szeretete a fontosabb, az csak az előadás végén derül ki.

Ajánló


A magyar zenehallgatókra 2024 nagypéntekén ritka húsvéti ajándék vár: a nemzetközi historikus előadópraxis legkiválóbbjai közül jönnek el néhányan a Müpába,…

Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Az előadást 18.00-tól Előhang címmel műismertető előadás előzi meg. További részletekről a koncert előtti hetekben a honlapunkon tájékozódhatnak.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!