Program


Ma éjjel táncolnék - Dalok a lányszobámból

Ma éjjel táncolnék - Dalok a lányszobámból

7 Díva
ROST ANDREA
Ünnepi gálaest magyar és angol felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 3. vasárnap, 11:00

Az 1988/89-es évadban újították fel az Erkel Színházban Gounod közel 80 éven keresztül pihentetett dalművét, a Rómeó és Júliát. Szűcs Márta után a „második Júlia” a rendező Gulyás Dénes partnereként – szokatlan módon – egy zeneakadémiai növendék, Rost Andrea volt. A bemutatkozást hatalmas siker követte, ám igen gyorsan az is világossá vált, hogy a rendszerváltozás után már szinte képtelenség egy ilyen tehetséget az OPERÁ-hoz kötni. Rost útja a Bécsi Staatsoperbe vezetett, ahol néhány apróbb szerepet követően az együttes egyik oszlopa lett. Bécs után London, Milánó és New York operaházainak kapui is szélesre tárultak a magyar szoprán előtt. Rost Andrea az elmúlt másfél évtizedben ismét szorosabbra fűzte a művészi köteléket Magyarországgal és az OPERÁ-val. A koloratúr repertoárt fokozatosan maga mögött hagyva, sikeresen debütált Verdi- Puccini- és Leoncavallo-szerepekben is.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Egy igazán izgalmas főszereplői páros teszi különösen érdekessé Puccini keserédes és atipikus operájának New York-i előadását.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!