Program


Koncz Zsuzsa koncert – Szabadnak születtél

Koncz Zsuzsa koncert – Szabadnak születtél

A koncerten hallhatja a közönség a legutóbbi albumok dalait is, és természetesen megszólalnak olyan régi, nagy kedvencek is, amelyektől Koncz Zsuzsa az lett, aki: ünnepelt, rajongott sztár, közvetlen, őszinte előadó.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 24. kedd, 20:00

Koncz Zsuzsa koncert - Szabadnak születtél

Koncz Zsuzsa a magyar könnyűzene állócsillaga, minden koncertje igazi kulturális élményt ígér. Azért is, mert dalai mindig aktuálisan mai önmagunkhoz szólnak, mostani lelkiállapotunkra válaszolnak attól függetlenül, hogy a dalok, versek mikor is születtek: a múlt század végén vagy napjainkban. A koncerten hallhatja a közönség a legutóbbi albumok dalait is, és természetesen megszólalnak olyan régi, nagy kedvencek is, amelyektől Koncz Zsuzsa az lett, aki: ünnepelt, rajongott sztár, közvetlen, őszinte előadó.

Koncz Zsuzsa - ének

Közreműködők:
gitárok, vokál - Maróthy Zoltán
basszusgitár - II. Lengyelfi Miklós
dobok - Tiba Sándor
billentyűs hangszerek, vokál - Závodi Gábor

Fotó: Falus Kriszta

Rendező: Nők Lapja

Ajánlatunk


Hányféleképpen bukhat el a szép új világ? A disznók vezetésével az állatok fellázadnak egy angliai gazdaságban, az őket igában tartó embereket elkergetik, és létrehozzák saját államukat.

A Middlemist Reddel ismertté vált Nóvé Soma alapította, 1960-70-es évek kísérletező̋ magyar népzenei vonulatából táplálkozó folk-rock zenekar bátran gondolja újra a népdalokat és közismert dallamokat jazzes motívumokkal és improvizatív elemekkel.

A kortárs magyar líra élvonalába tartozó, Kolozsváron született Balla Zsófia ötven éves pályájának áttekintése igazi versünnepnek ígérkezik. A hegedű szakot végzett költőnő 1993-as áttelepüléséig az erdélyi magyar irodalmi és szellemi élet egyik központi szereplője volt.

Ajánló


Régi balladakincsünk egyik legbecsesebb darabja, a Barcsai szeretője az egészestés bűnügyi táncdráma kiindulópontja. A férjét megcsaló feleségre rettenetes büntetés vár,…

A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!