Program


Feketeházy körséta - EiffelTour

Feketeházy körséta - EiffelTour

2021. október 25-én ünnepélyes keretek között hivatalosan is megnyílt a Magyar Állami Operaház Eiffel Műhelyháza, amelynek belső terei és műhelyei vezetett túrák keretében az érdeklődők számára is látogathatók.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 27. szerda, 11:00

A túra magába foglalja az Eiffel Műhelyházat bemutató kisfilm, a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum tárlatának, valamint az OPERA Műhely. Titkok. című új állandó kiállításának megtekintését is, ezen felül a műhelymunkába is betekintést enged.

Csoportos vezetés külön igényelhető, ezeket előzetes egyeztetést követően indítjuk minimum 15 fő fizetése esetén. Jegyár: 1500 Ft/fő.

CSOPORTOS VEZETÉSRE REGISZTRÁCIÓS IGÉNYÉT IDE KATTINTVA JELEZHETI.

Jegyek válthatók online, valamint személyesen jegypénztárainkban.

További információ:
E-mail: tour@opera.hu
Telefon: +36 30 781 2630

Ajánlatunk


Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

Lamm Dávid télakot vesz. Nem csoda. Kit ne viseltek volna meg a kétezerhúszas évek, a világszerte zajló lehangoló események. Egy művész viszont menedéket találhat a hangok világában. Lamm Dávid meg is alkotott egy új projektet Skidaddle néven. A gitáros-zeneszerzőtől megszokott módon stilárisan és hangzásában is eklektikus műsor született.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az intézmény rezidens orgonistája szerint ezek a koncertek fő jellemzője a szabadság és a közvetlenség. Ezt élheti át a sorozat…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!