művész


Kirill Gerstein

Kirill Gerstein

Zongoraművész.

A sokoldalú zongorista rövid idő alatt emelkedett a klasszikus zene legrangosabb előadói közé. A műfaj keretein túlnyúlva jazz előadói tapasztalata kiváló technikával, kíváncsisággal, valamint energikus és kifejező zenei személyiséggel párosul. 2001-ben elnyerte a tel avivi Arthur Rubinstein Zongoraverseny első díját, 2010-ben pedig Gilmore Művészi Díjat és…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Zongoraművész.

A sokoldalú zongorista rövid idő alatt emelkedett a klasszikus zene legrangosabb előadói közé. A műfaj keretein túlnyúlva jazz előadói tapasztalata kiváló technikával, kíváncsisággal, valamint energikus és kifejező zenei személyiséggel párosul. 2001-ben elnyerte a tel avivi Arthur Rubinstein Zongoraverseny első díját, 2010-ben pedig Gilmore Művészi Díjat és Avery Fisher Karrier Ösztöndíjat jutalmazták. Kiváló zenekarokkal dolgozott együtt, és számos önálló hangversenyt adott a világ számos pontján. A Salzburgi Fesztiválon Schiff Andrással kétzongorás művet adott elő. A Myrios Classics számára készített első lemezét, melyen Schumann, Liszt és Oliver Knussen művei szerepeltek, 2010-ben a New York Times az év 10 legjobb albuma közé választotta.

A művész 1979-ben született az oroszországi Voronezh-ben, és a különleges tehetségek iskolájában tanult. Emellett autodidakta módon kezdett el jazzt játszani. 14 évesen az USA-ba ment jazz zongorát tanulni; ő volt a bostoni Berklee College of Music mindenkori legfiatalabb diákja. Közben klasszikus zenei tanulmányait is folytatta. 16 évesen úgy döntött, hogy a klasszikus zenére összpontosít. New Yorkban a Manhattan School of Music-ban szerzett alap és mesterfokon diplomát Solomon Mikowsky vezetésével. Ezután Dmitri Bashkirovval folytatta tanulmányait Madridban, illetve Rados Ferenc tanítványa volt Budapesten.

Hangverseny Csajkovszkij és Debussy műveiből

Hangverseny Csajkovszkij és Debussy műveiből

Nemzeti Filharmonikusok
  • Zongoraművész
Richter bérlet 2011-2012/3.

Richter bérlet 2011-2012/3.

Concerto Budapest
  • Zongora

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!